TRANSLATE

Google Translate
Arabic Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese English French German Spain Italian Dutch

Pengikut

Rabu, 24 Jun 2009

PERSIDANGAN WANITA UMNO CAWANGAN ROMPIN


Wakil Wanita Bahagian Ustazah Normah binti Hussain yang bertudung merah.
Persidangan Agong Wanita UMNO Cawangan Kuala Rompin, yang diadakan pada hari kerja terpaksa menerima hakikatnya bahawa kehadiran ahli bagitu tidak menggalakan. Ahli yang hadir hanya 35 orang sahaja. Dalam mesyuarat tersebut tidak ada usul yang dibentangkan kerana Ketua Wanita Cawangan tidak dapat hadir kerana masalah besar yang tidak boleh ditinggalkan, bagitu juga setiausaha yang terpaksa di masukkan Hospital akibat Jangkitan kuman di limpa.

Walaubagaimanapun mesyuarat diteruskan dengan kerja keras Naib Ketua Wanita dan AJK lain. Dalam ucapan Naib Ketua memohonan maaf jika berlaku kecacatan dalam mesyuarat kali ini, masalah yang diterima bagitu mendadak. Memandangkan masa untuk Persidangan hampir ke tarikh Akhir. Persidangan perlu diteruskan.

Wakil Wanita Bahagian Ustazah Normah binti Hussain mengucapkan taniah walaupun tanpa ketua dan setiausaha Wanita Cawangan Rompin dapat menjayakan Persidangan. Jumlah kehadiran Ahli boleh dibanggakan. Ustazah Normah juga berharap agar ahli wanita Cawangan Rompin dapat membantu dalam memberi penerangan tentang Satu Malaysia dan lain-lain perkara yang di rancang oleh YAB Dato' Sri Najib. Dalam Ucapan Perasmian Ustazah Normah juga banyak memberi penerangan tentang isu semasa yang bergolak dalam negara seperti Kerajaan Perpaduan dan syarat yang di letakkan oleh Pakatan Rakyat.

Akhir sekali Wakil wanita cawangan ke Bahagian ialah 1. Fatimah binti Ali dan Puan HazizahCatitan

Puteri Cawangan bersidang pada 20hb. jun 2009
Pemuda akan bersidang pada 27.jun 2009
dan
Cawangan UMNO Kuala Rompin akan Bersidang pada
28hb. jun 2009
Jam 9.00 pagi
Tempat : Rompin Beach Resort, Rompin.

Tiada ulasan: