TRANSLATE

Google Translate
Arabic Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese English French German Spain Italian Dutch

Pengikut

Khamis, 3 Disember 2009

MERCU TANDA UMNO CAWANGAN ROMPIN HAMPIR SEMPURNA
Bulan December , bulan musim tengkujuh di Pantai Timur Semenanjung Malaysia. Rompin tidak ketinggalan daripada tempiasnya musim tersebut. Sejak awal bulan November lagi hujan sentiasa turun di Rompin boleh dikatakan selang sehari. Rompin tidak lagi mengalami banjir, walau pun bagitu dikawasan tanah rendah terdapat takungan air yang sukar untuk mengalir ke sungai, air hanya menanti matahari atau penyerapan ke dalam tanah barulah tempat-tempat tersebut kering.

Dalam keadaan Hujan dan air bertakung Bangunan UMNO tetap diteruskan hampir 50% pembangunan telah dilakukan. Pada hari ini batu bata telah datang untuk dibuat dinding dan lain-lain tempat. Walaupun keadaan cuaca akan membantut usaha-usaha membina tiang ditingkat tiga bangunan, kerja-kerja menyiapkan bahagian bawah dan tingkat dua terus dijalankan.

Insyaallah mesyuarat pada tahun 2010 dan pemilihan Jawatankuasa Baru UMNO Cawangan Kuala Rompin dapat diadakan di Bangunan UMNO Cawangan Kuala Rompin yang akan siap pada awal bulan Julai 2010.

Tiada ulasan: